« Назад

Телешки сандвич с чедър в зеленчуков хляб

предястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

20 min
(1)
Време
Трудност
1 Рейтинг
Телешки сандвич с чедър в зеленчуков хляб
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 20 min

Овкусяваме телешките стекове със сол и черен пипер и ги запичаме в силно загрят тиган с маслиново масло за по 1 min от всяка страна. На финала добавяме маслото и ги поливаме обилно с разтопената мазнина.

След като извадим месото, в същия тиган задушаваме лука, нарязан на полумесеци, докато омекне.

Подреждаме 4 от нарязаните филийки хляб в тава върху хартия за печене. Върху всяка поставяме от телешкото месо, после от задушения лук и най-отгоре парче чедър. Запичаме ги в предварително загрята на 180˚ С фурна, докато сиренето се разтопи.

Когато ги извадим от фурната, върху всяка филийка поставяме лист айсберг, разполовен чери домат и другата филия зеленчуков хляб, предварително намазана с майонеза.