
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.

Съставки
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listТалиатели със сьомга, крем сирене и лешници
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Запичаме филето, овкусено със сол, пипер и маслиново масло, за 20 min на 180° С, така че да остане леко розово по средата. След като се охлади, накъсваме на едри парчета.
Сваряваме пастата и добавяме крем сиренето и жълтъка. Разбъркваме, докато жълтъкът уплътни соса.
Добавяме сьомгата, докато пастата е все още гореща. Бъркаме внимателно, за да не се натроши. Овкусяваме със сол, пипер и малко маслиново масло.
Правим гремолатата, като смесим сока и кората от лайма със ситно нарязания магданоз, чесъна и смлените лешници.
При поднасяне поръсваме пастата със свежата гремолата.
Опитай в съчетание с чаша Cimarosa Совиньон Блан, Южна Африка.