
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
пилешко бонфиле пилешко бонфиле | 500 g g | ||
киноа киноа | 0,5 ч.ч. ч.ч. | ||
царевица
царевица (от консерва ) | 200 g g | ||
червен боб
червен боб (Кидни) | 1 консерви консерва | ||
сметана за готвене сметана за готвене | 200 ml ml | ||
краве масло краве масло | 50 g g | ||
къри
къри (на прах) | |||
чесън на прах чесън на прах | |||
сол сол | |||
черен пипер черен пипер |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеПилешки филенца с киноа
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Измиваме киноата и я сваряваме до готовност.
Нарязваме месото на късчета, овкусяваме го със сол и го запържваме в загрятото масло до златисто.
Добавяме киноата, царевицата, отцедения боб и подправките на вкус. Готвим няколко минути, след което прибавяме сметаната, покриваме с капак и изключваме котлона.
Сервираме заедно с микс от зелени салати.
по рецепта на семейство Каимски