
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Сотирани свински късчета с праз и сухи печени чушки
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Нарязваме свинското на жулиени и в добре загрят тиган с олио сотираме месото за 10-15 min до готовност.
Нарязваме праза на едро, а гъбите – на полумесеци. Последователно добавяме първо гъбите, докато станат хрупкави, след това – праза. Овкусяваме със сол, черен пипер, чубрица и чесън.
Отделно изпичаме сухите чушки и ги нарязваме на едро. Добавяме ги към сместа да се досготвят за около 5 min. Накрая добавяме пушения червен пипер.
Поднасяме със ситно нарязан магданоз.