
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
свинско контрафиле свинско контрафиле | 800 g g | ||
шунка шунка | 4 филии филия | ||
ементал ементал | 4 филии филия | ||
горгонзола горгонзола | 200 g g | ||
яйца яйце | 2 | ||
галета галета | 1 ч.ч. ч.ч. | ||
червен пипер червен пипер | 1 ч.л. ч.л. | ||
брашно брашно | 1 ч.ч. ч.ч. | ||
краве масло краве масло | 50 g g | ||
маслиново масло маслиново масло | 2 с.л. с.л. |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеСвинско кордон бльо със задушени зеленчуци
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Нарязаното контрафиле изтъняваме с чукче за месо през стреч фолио и го овкусяваме със сол и черен пипер. Между две парченца от контрафилето поставяме слайс шунка, слайс ементал, парче горгонзола и притискаме добре. Разбиваме яйцата, а в отделен съд смесваме галетата и червения пипер. Овалваме готовото месо първо в брашно, след това потапяме в яйцата и накрая овалваме в галетата. В подходящ тиган сгорещяваме маслиновото и кравето масло и запържваме получените стекове от двете страни до златисто.Приготвяме гарнитурата, като задушаваме на пара накъсаните на розички броколи и морковите, нарязани на лентички. Вотделен тиган разтопяваме маслото и задушаваме до омекване тиквичките, нарязани на средно големи парчета.
Как да сервирамеСервираме свинкото кордон бльо, гарнирано с броколи, моркови и тиквички, полети със сос песто.