
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
талиолини с трюфели талиолини с трюфели | 500 g g | |
радичио радичио | 100 g g | |
каперси каперси | 3 с.л. с.л. | |
сирене бурата сирене бурата | 400 g g | |
лимонов сок лимонов сок | 3 с.л. с.л. | |
песто песто | 4 с.л. с.л. | |
червен пипер червен пипер | 1 ч.л. ч.л. | |
сол сол |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listТалиолини с трюфел и маринована бурата
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Приготвяме талиолините според указанията на опаковката.
Измиваме радичиото и нарязваме на фини лентички. Отцеждаме каперсите и ги нарязваме.
Отцеждаме буратата, разделяме я на по-малки парчета с помощта на две вилици. Овкусяваме с лимонов сок, лимонова кора, каперси, песто, сол и червен пипер.
Разпределяме пастата в чинии. Поднасяме с радичио и маринована бурата, гарнирана с каперси.