Верига от любими рецепти
Талиолини с трюфел и маринована бурата

Рецептата беше добавена към любимите.

Покажи любимите

Рецептата беше премахната от любимите.

Покажи любимите

Възникна грешка. Опитай по-късно.

Съставки

талиолини с трюфели талиолини с трюфели500 g g
радичио радичио100 g g
каперси каперси3 с.л. с.л.
сирене бурата сирене бурата400 g g
лимонов сок лимонов сок3 с.л. с.л.
песто песто4 с.л. с.л.
червен пипер червен пипер1 ч.л. ч.л.
сол сол

Талиолини с трюфел и маринована бурата

Eха! Благодарим ти, че я хареса.

Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.

Възникна грешка. Опитай по-късно.

25 min
(17)

Начин на приготвяне

Приготвяме талиолините според указанията на опаковката. 

Измиваме радичиото и нарязваме на фини лентички. Отцеждаме каперсите и ги нарязваме. 

Отцеждаме буратата, разделяме я на по-малки парчета с помощта на две вилици. Овкусяваме с лимонов сок, лимонова кора, каперси, песто, сол и червен пипер.

Разпределяме пастата в чинии. Поднасяме с радичио и маринована бурата, гарнирана с каперси.