
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listТаратор с репички
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Нарязваме репичките на малки кубчета, като 4 - 5 заделяме настрана. Към нарязаните прибавяме ситно накълцания пресен чесън, копъра и киселото мляко.
Блендираме заделените репички с водата до гладка смес. С това ще придадем на таратора приятен розов цвят.
Разреждаме го с водата. Подправяме със сол на вкус и прибавяме маслиновото масло.
Охлаждаме в хладилник за 30 - 40 min, преди да го поднесем.
Освен с вкуса си, този таратор е интересен и с приятния си розов цвят. Ако класическият таратор ти омръзнал, задължително пробвай този.